Zaalverhuur

Tijdens de openingsuren kunnen zowel Eetcafé Toreke als ’t Oud Postje gebruikt worden voor overleg, coworking, vergaderingen,… mits gebruik van onze drank. ’s Avonds en in het weekend is zaalverhuur mogelijk voor familiefeesten, workshops, vergaderingen, tentoonstellingen, recepties,…

 

Wijkresto ’t Oud Postje

’t Oud Postje heeft een capaciteit van een 60-tal zitplaatsen. De huurder kan de zaal huren met gebruik van eigen drank of met afname van onze drank. De huurder kan onder begeleiding van een medewerker zelf koken of werken met een externe cateraar. De zaal is niet geschikt voor fuiven, optredens, dansfeesten, feesten voor meer dan zestig personen of activiteiten na 21u, daarvoor verwijzen we u graag door naar Eetcafé Toreke (zie hieronder).

Meer info over de zaalverhuur vindt u in onze infobrochure, in de algemene voorwaarden en onze drankkaart.

 

Eetcafé Toreke

Eetcafé Toreke beschikt over 100 zitplaatsen of 200 staanplaatsen. De zaal is deelbaar in 3 en beschikt over een podium, projectiescherm en projector. De huurder kan de zaal huren met gebruik van eigen drank of met afname van onze drank. De huurder kan kiezen uit het cateringaanbod van het Eetcafé of een beroep doen op één van onze cateraars of foodtrucks buiten (de keuken wordt niet ter beschikking gesteld aan particulieren of eigen cateraars).

Meer info over de zaalverhuur vindt u onze infobrochure, in de algemene voorwaarden en onze menukaart.