Zaalverhuur

Eetcafé Toreke

Eetcafé Toreke beschikt over 100 zitplaatsen of 200 staanplaatsen. De zaal is deelbaar in 3 en beschikt over een podium, projectiescherm en projector. De huurder kan de zaal huren met gebruik van eigen drank of met afname van onze drank. De huurder kan kiezen uit het cateringaanbod van het Eetcafé of een beroep doen op één van onze cateraars of foodtrucks buiten (de keuken wordt niet ter beschikking gesteld aan particulieren of eigen cateraars).

Meer info over de zaalverhuur vindt u onze infobrochure, in de algemene voorwaarden en onze menukaart.

CC Meulestede

Café M is het café en restaurant van gemeenschapscentrum CC Meulestede. CC Meulestede beschikt over verschillende zalen en lokalen die gehuurd kunnen worden, voor culturele activiteiten of feesten, voor vergaderingen of studiedagen, cursussen en workshops, eenmalig of op regelmatige basis. Voor meer info verwijzen we u graag door naar de website van cc Meulestede.

Wijkresto ’t Oud Postje

Het restaurant in de Muide verhuisde van ’t Oud Postje naar Café M in cc Meulestede. Voorlopig kan de zaal van ’t Oud Postje wel nog gehuurd worden. De zaal heeft een capaciteit van een 60-tal zitplaatsen. De huurder kan de zaal huren met gebruik van eigen drank of met afname van onze drank. De huurder kan onder begeleiding van een medewerker zelf koken of werken met een externe cateraar. De zaal is niet geschikt voor fuiven, optredens, dansfeesten, feesten voor meer dan zestig personen of activiteiten na 21u, daarvoor verwijzen we u graag door naar Eetcafé Toreke.

Meer info over de zaalverhuur vindt u in onze infobrochure, in de algemene voorwaarden en onze drankkaart.